Grym start på semestern!

Semestern kan inte börja bättre!! I lördags droppade det in en hel del vänner. Vi tog med oss käk och grillade på berget vid vattnet. Där satt vi, umgicks, drack gott, lyssnade på musik och njöt av livet tills någon kom på att vi skulle åka till Garbo. Sagt och gjort. Förfesten hemma i vår nystädade lägenhet, ni kan ju ana att den inte var lika städad när vi vaknade i söndags! Det blev livligt men roligt och vid halv 12 begav vi oss till Sundbyberg. En rolig utgång med dans och glada vänner! Vid 4 åkte jag, Timmy och Fia hem till oss för att laga pasta och hamburgare! Haha!

I söndags skulle det bli underbart väder vilket det också blev! Så halv 11 ringde klockan eftersom vi hade planerat att åka till Blå lagunen. Sagt och gjort, vi packade picknick-korgen och begav oss mot Ekerö. Efter mycket om och men var vi ett gäng på plats. Vi badade och solade och jag och Fia sov kanske 1-2 timmar på stranden! ;D

Idag har vi haft en soff-dag och spelat tv-spel hela dagen typ och Sovmorgon till ca 10.30. Man behöver faktiskt få vila på semestern också! ;)

0 Kommentarer till "Grym start på semestern!"

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!