Sämsta helgen ever!

Hittills inga fler olyckor med bilen och jag ska inte ut i trafiken nått mer den här helgen. Jag kan alltså andas ut - PUH! Men däremot så händer det mig andra saker. Jag vaknade i morse av svin ont i magen så jag var tvungen att gå hela tiden och massera magen för att jag typ skulle kunna andas liksom, i ca 1½ timme! Skön start på dagen eller hur?
Sen körde jag syrran och hennes kompis till dansen och Tilda hem utan att det hänt något och jag kände mig väldigt glad.
Hem och upptäcker att jag ska döda mitt internet någon vacker dag och denna dag kändes väldigt lockande, har inte funkat alls idag typ! Man går in på en hemsida och sedan lägger det ner, har man tur har man 5 minuter på sig. Loggade man in på msn så tog det 3-5 min innan man loggades ut igen och sedan tog det 10 min innan man kunde logga in igen - vilket jävla skit!
Sen var det dags för mig att träna och det gick riktigt bra och jag kände mig nöjd igen. Kommer hem för andra gången idag och kommer på mig själv att jag ska städa.. ush! Och vad händer när jag ska börja städa då om inte att jag får så där ont i magen som alla tjejer får en gång i månaden!

EN RIKTIG JÄVLA OTURSHELG!

0 Kommentarer till "Sämsta helgen ever!"

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!