Nationalfirande i Kungsträdgården

Jag stack iväg mot staden i eftermiddags och mötte upp Tilda och Jessica. Vi hade tänkt äta middag på TGI Fridays men så klart hade ju alla andra också tänkt det och klockan hade blivit så pass mycket att vi ite orkade vänta en timme på att få bord. Då gick vi istället in bland folksamlingen bakom Fridays där "Smakprova Sverige" var i full gång. Tält efter tält med olika maträtter. Men tror ni inte att vi fastnade i tält nr 2? Där fanns det Tacos! Mums!!
När vi ätit färdigt promenerade vi runt bland de olika tälten, tittade liten stund på uppträdandet på scenen, drack en sommersby i solen och bara njöt. Härlig dag!

När jag kom hem var det säsongsavslutning på Greys Anatomy som gällde. Med min choklad i handen tittade jag spänt och ja.. SÅ KLART! Alltid så jäkla spännande avslutningar och där va den igen.. Mitt i en flygolycka med hälften av alla läkare varav en redan dött...!!
Värst av allt.. Säsong 9 är under inspelning vilket betyder att jag inte kan ladda ner och dessutom måste vänta tills mars 2013 innan jag få titta på fortsättningen!!! Jag blir tokig...

Nu är det dags att krypa ner i sängen. Imorgon väntar jobb och träning. Mitt sista Body Combat-pass med Stefan på Älvsjö. Måste fan utöka mitt kort nu...
God natt!!

Pssst! Jag är försökskanin på blogg.se's nya plattform vilket resulterar i att jag inte kan blogg från mobilen och det kan gå otroligt trögt att blogg så jag kanske ger upp mitt i ett inlägg om ni har otur! ;)


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!