Swedish House Mafia

Hejsan!
 
Vilken sjuk kväll det blev igår! Jag är glad att jag bestämde mig för att följa med i alla fall, trots att det inte är värt pegnarna för min del. Men jag är i alla fall stolt över att även Sverige har lyckats så pass bra i elektromusiken. 
 
Vi började med att ses alla flickorna hemma hos Fia, vi gjorde oss i ordning, drack några glas och jag, Fia och Mickan satte på oss våra extremt snygga tröjor! Vi fick komplimanger flera gånger under kvällen faktiskt!
 
Vid 20.00 var vi framme vid arenan och på väg in. Då visade det sig att vi behövde kontanter för garderobven och så klart så hade ingen av oss detta.... TYPISKT! Så jag, vi fick göra det som tjejer är bäst på... ragga till oss 40 kr vardera till garderoben! Vi var i alla fall snälla och sa att vi kunde köpa nått att dricka om dom ville göra ett byta liksom! 
 
Äntligen inne så var det baren som gällde och vid 21.00 drog SHM igång! Vi tog oss långt in i publiken som ja. stod där. För dansade var det inte många som gjorde haha. Jag måste ju säga att jag blev lite förvånad över att det va så få som dansade. Det är ju ändå en klubbmusik, man borde gå dit även för att dansa. Jaja, efter 30 minuter som packade sillar så tröttnade vi. Jag och Fia spenderade resten av kvällen  långt upp läktare och längtade oss bort tills på lördag. Men visst var det en häftig kväll, Sverige kan leverera dom också. Dock så tror jag att det är ett tag kvar innan vi klarar det här med Arenafester galant. 
 
Och droger ja.. Kommer ni ihåg Majestiq som lades ner för att dom inte kunde betala för all drogpolis som behövdes. Igår undrade jag verkligen var alla dom poliserna var!? Vi blev tillfrågade så många gånger om vi sålde något eller visste någon som gjorde. Det är sjukt hur världen har fördomar mot oss rejvare, medan alla stureplansnissar går där fritt och stoppar i sig skit. 
 
Men men, nu blir det att sätta fart för jag ska ju till skolan och sedan raka vägen till HOLLAND!!! 
 
0 Kommentarer till "Swedish House Mafia"

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!