Påsk

Nuuu ska vi se till att uppdatera lite här! Jag har ju haft så mycket att göra så jag har helt enkelt inte hunnit uppdatera, eller jag har prioriterat lite annat faktiskt. 

I torsdags var det ju dags för kvällen med stort K, grymmaste line-upen på kolingsborg! Vi var många som sett fram emot kvällen länge! Vi samlades hemma hos mig och Piere först och drack gott, socialiserade och taggade till alla dem bästa låtarna. Vid 23 rundade vi av och drog mot slussen och Monday Bar Scantraxx 10 years. 
Kvällen blev MAGISK!!! Bästa vännerna, Alla favoritlåtar, Snyggaste pojkvännen, ömma fötter, goda drinkar, kramar, glädje! En oförglömlig kväll! Var inte hemma förrän vid 6-tiden ens!



Finaste ♥



Idag var det dags för påsklunch hos mamma med Piere, Syster och hennes pojkvän Robin. Det blev sill, potatis, lax, ägg, skinka och potatisgratäng. Till efterrätt fick vi hallonmousse. Enkelt men supergott!! 

När vi hade ätit färdigt plockade jag fram gamla fotoalbum och hittade massa roliga kort, kolla speciellt in den asläckra kamelen jag ritade 4 år gammal!! Haha!!





Sen dess att jag kom hem har jag sedan suttit med mitt plugg. Jag har prov på tisdag och måste plugga in en del grejer. Saken är den att jag måste först söka reda på informationen som är svaren, men sen vet jag ju inte om jag har svarat rätt, så har jag inte hittat rätt svar (mer beskrivningar av organisationers funktion och versamhet) så kommer jag inte kunna svara rätt på provet.. Så ja, får hoppas att jag har hittat rätt information...

Dags att hitta nått att äta igen! Tänk vad tid det går åt till att äta mat! ;)

 

0 Kommentarer till "Påsk"

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!