Puh!

Nu andas jag äntligen ut! Hela dagen har varit full fart från min del. Uppe med tuppen och sedan har jag gjort nånting HELA tiden!

När rasten på jobbet väl kom åkte jag iväg till centrum för att gå ett par ärenden. Så på 20 minuter hann jag låna boken "Utveckling, livsvillkor och socialisation" på biblioteket, leta efter strumpor på kappahl (hittade dock inte min storlek så gick därifrån utan), boka frisörtid och handla några cider på systemet. 

Väl tillbaka på jobbet ringde jag även till posten så hittade dom mitt paket på postens företagscenter i globen. Bara att räkna in i dagens tidsschema... Så kastade mig iväg kl. 15 mot globen, hämta paketet, hem och testa klänningen som satt, ja, helt okej! 

Sneakpeak!

image description


Klockan blev för mycket för att hinna ta en powernap innan träningen så jag stack iväg på en gång! Fick känna på att jag har magmuskler och att jag tränade dom igår. Fick nästan kramp! 
Men i övrig på träningen så tyckte jag att jag hängde med mycket bättre än förra veckan och ändå tyckte jag inte att 51a releasen är så farlig ändå. Bara för mina fötter!

Direkt efter träningen plockade jag upp mitt friskvårdskvitto och åkte mot Statoil. Fan. Jag skulle ha tankat igår... Men det bästa med att bo i högdalen är att jag betalar 15 öre mindre per liter än på Ekerö! Haha! 
Sen drog jag till solariet. Där fick jag mig en funderare. Absolut inget rasistiskt med detta nu.. men vad är det för mening för mörkhyade att sola solarium? Det kom inte ett ungdomsgäng med 4 killar som skulle sola, alla mörkhyade.. Varför? Hmm...

image description

När jag äntligen kom hem slängde jag mig i en långdusch och nu sitter jag här i soffan och tänker slänga mig i sängen så fort jag skrivit klart detta inlägg!

Så jag säger bara: GOD NATT!
0 Kommentarer till "Puh!"

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!