Nu blev det mycket här...

Hejsan allihopa!

Nu är jag tillbaka i vardagen igen och dags att börja om. Det känns alltid lika tråkigt och ledsamt att komma hem från kryssningarna... Och jag är definitivt inte ensam om att känna så! Önskar verkligen att dessa kunde vara oftare.. Men får nöja oss med att MondayBar kör lite fester i land också. På skärtorsdagen har dom bokat in Scantraxx 10 års jubilem med mycket bra Djs på kolingsborg. Ingen höjdarstor lokal, men den får duga tack vare de grymma artisterna! Längtar dit! Några få dagar efter det så åker jag till norrköping och går på Club Aqua; One night of core! Mestadels den allra hårdaste musiken, det är inte ofta vi får en helkväll med de! Så det är klart vi tänker bege oss dit!



Bilderna tillhör: www.mondaybar.com & Club Aqua

Idag börjar jag skolan igen. Kommer att läsa kursen Utveckling, livsvillkor och socialisation under 10 veckor. Där ingår även 2 veckors fältstudier. Dessa kommer jag att utföra på min arbetsplats. Fick alla uppgifter idag och jag upptäckte att det är massor för mig att göra och bara att sätta igång på en gång. Det är alltså kvällens underhållning.. Jippie! Haha!

Har förresten glömt att berätta för er om något som verkligen berörde mig på kryssningen. Jag har ju haft som mål, eller till och med nyårslöfte, att se till att träna kroppen i form, tajta till mig lite. Mitt första delmål var att med nöje kunna ha kläder på kryssningen som visar en tränad mage. Sagt och gjort! Fick flera komplimanger från mina vänner om att det verkligen syntes att jag hade tränat och att man började se magmusklerna och allt! Kände mig otroligt nöjd eftersom det verkligen kändes att jag hade nått mitt delmål!

Nu är det dags för nästa delmål. Jag har fram till nästa kryssning på mig (den 31 maj - 2 juni) att börja tajta till lår och rumpa. Självklart fortsätter träningen av magen för att nå slutresultatet men jag måste ju sätta lite nya krav på mig nu. Kommer att fortsätta med Body Combaten så klart och sedan fokusera mycket på konditionsträning och träning på ben och rumpa med endast min kroppsvikt som tyngd, samt mycket strech. 
Med detta hoppas jag att kunna nå mitt nästa delmål. Tror ni jag lyckas?

image description

Nästa måndag ska jag även träna en vecka med Tilda. Då ska jag se till att få fart med henne och förhoppningsvis kommer hon att fortsätta lika bra och hårt när veckan är slut fast på egen hand då vi inte tränar på samma gym (men just nu får man en veckas gratis provträning från sats så hon kommer och tränar hos mig). Det ska bli trevligt med sällskap igen och jag hoppas verkligen att jag kan dela med mig av min träningsglädje till henne, hon behöver en lite kick för att komma igång igen!! :) Blir ju lätt så när man tappar motivationen, svårt att ta sig upp igen från gropen tyvärr.. 

Nu är det dags att slänga i mig nått att äta och sedan ta tag i alla papper jag skrev ut om kursen.. Tjoho! Önska mig lycka till! ;)

image description
0 Kommentarer till "Nu blev det mycket här..."

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!