Fyllechaffis

Nu ska jag berätta för er om min fredagskväll. Vi började med att skriva klart mitt arbete så jag kunde få ta studenten från komvux! =P Under tiden försökte vi se om det fanns nått att göra inom öarnas gränser då våran första plan gick i spillror!
Till slut så gav vi upp och gick ner till vattnet för att det är så fint och bara satt och larva oss, ni ska få se! ;p
Sen gick vi hem och frågade pappsen om vi fick låna hans racebil och åka runt lite med men den var tyvärr full av grejer då han skulle till racebanan idag. Så då sa han att vi skulle få lite pengar så kunde vi tanka min bil och åka med.. Wiiie! Ibland har jag världens bästa pappa! ;p
Vi drog iväg mot stan, tittade förbi mitt ex i alvik för en liten pratstund. Samtidigt försökte jag prata med emma på sms men hon var ute och hennes sms är inte så lättlästa då! Exempelvis skrev hon: "lär när lär. ja gillar inte att kära." Någon som förstår vad emma menar? =P hahaha!
Sen fortsatte vi mot stan och fick ett uppdrag som fyllechaffis från förfest till krogen! De är alltid roligt! ;p Sen gav vi upp och åkte hem och somnade gott! Vilket äventyr!
Förresten så när vi skulle hem så var vi vid rådmansgatan och skulle upp till odenplan då man måste runt på en bakgata men jag missade nog det lite grann för helt plötsligt var vi på vallhallavägen! haha! Hur det nu gick till är en gåta!

Idag har vi hunnit med att åka till vällingby för tilda behövde bland annat nya skor och nu har vi äntligen fått ihop lite människor som vill med oss till parken för lite kubb, dricka och myspys! En härlig kväll kommer det bli hoppas jag!



   

Videon kommer imorgon!
Ha en trevlig kväll!
3 Kommentarer till "Fyllechaffis"
Postat av: jespher - fashion is my lifestyle

Svar: Kom nyss hem, och har haft en bra helg, Själv då?

URL: http://jesphers.blogg.se/
Datum: 2008-06-01 / Klockan: 16:30:25
Postat av: http://glitterandbling.blogg.se

härliga bilder! :)

URL: http://glitterandbling.blogg.se/
Datum: 2008-06-01 / Klockan: 16:56:31
Postat av: http://glitterandbling.blogg.se

=)

URL: http://glitterandbling.blogg.se/
Datum: 2008-06-01 / Klockan: 16:57:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!