Inget Uppsala.. =(

Nu har jag, Maria och Hanna planerat inför Uppsala och det BLIR INGET! =( Det är fullt på vandrarhemmen och hotell skulle kosta multum! Så tyvärr ska vi ta det i ett senare skede.
I helgen ska nog istället ha melodifestivalkväll på lördagen och supa ner oss! Haha! Och sedan på söndag! Då jävlar ska mamma veta.. ;-P
Min två jobb håller på och drar i mina armar, ena dagen ringer den ena och bokar mej hit och dit och då skriker den andra efter dom dagarna då jag inte är bokad! =D Så jag är faktiskt bokad veckan ut och hela nästa vecka! Wiie, jag får massa pengar iaf! Haha!
Var förresten och simmade idag med Hanna, först sola sen simma, jag somnade till 4 ggr i solariet och väl ute i bassängen var jag slut efter redan 100 meter! Haha, måtte det va nå fel på mej.
Men när vi simmar den här tiden på onsdagar så har en del unga herrar simträning och idag så dök en kille upp senare, tar av sej tröjan och får göra massa sit-ups och annan magträning! De va inte en liiite fin mage han hade! Jag och Hanna var tvugna att stanna och tjuvkolla lite då och då! Det bästa av allt var att han inte alls så förjävlig ut resten av kroppen heller, ett helt okej utseende! =D Vi ska simma flera gånger denna tid vill jag lova! En prins i vattnet...

 
Mums! ♥
0 Kommentarer till "Inget Uppsala.. =("

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!