Skönt träningspass!

Vid 8-tiden kom jag iväg till gymmet. Väl framme var det jag och kanske 5 pers till som var där, hur skönt är inte de? Upp på löpbandet och körde på i 25 minuter, hade lätt kunnat fortsätta men tiden räckte inte riktigt till. 
Sen drog jag igång ett intensivt 30-minuters styrkepass på Nike training-appen. Jag tycker den är SUPER!! Hon berättar vad jag ska göra och när jag ska göra det, dessutom finns det små filmer som visar hur jag ska göra övningarna. Toppen!

Efter alla pizzor, max-burgare, godispåsar, chipspåsar, kakor och tårtor som jag har ätit sen jag slutade med min "extrema" kost, så har jag känt mig lite.. hmm.. pluffsig.. Ta det inte fel nu, men det har känts som om jag direkt gick tillbaka dit jag startade. Jag får höra från vänner att det bland annat är vätska som kommer tillbaka till kroppen men ändå, det är så det har känts. Men idag efter mitt gympass kollade jag mig i spegeln och hittade trots allt att den där kroppen finns nog under vätskan! Jag ska nog kunna leta fram den igen!! =D

Nu är det dags att dyka i sängen, en annan ska ju upp vid 5 imorgon! ;) Natti!!





 
0 Kommentarer till "Skönt träningspass!"

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!