Shopping i stan

Nu ska ni få se. Efter lunch idag åkte jag, mamma och min kusin Petra till den lilla staden här i Halmstad. Det är nästan en tradition att gå en shoppingrunda när vi är här. Min tanke var att pröva det jag kände för men ändå vara ekonomisk. Det gick riktigt bra och jag är 4 plagg rikare på endast 400kr, den ni! 3 av plaggen va på rea och ett orginalpris. Jag kände mig stolt som hade lyckats hålla så bra i pengarna! Ni som känner mig vet att det inte är likt mig att klara av att hålla i pengar.... =)



En ljus kofta (har letat koftor länge och denna fick duga som en av dom), blev till slut irriterad på kameran för jag lyckades inte ta någon bra bild, därav mitt uttryck på den andra bilden.. Haha.. Dock en rätt vanlig min när jag umgås med TIlda! ;)



En finare t-shirt eller vad man kallar dessa nu för tiden (nej jag har ingen koll och brukar inte hänga med allt för bra, jag köper det jag anser vara snyggt...) och en till lite kortare kofta. Gillade denna bättre än den förra. 



Till sist, det jag egentligen hittade först, en "väst". Något som piffar upp något tråkigt. Funkar även perfekt för mig med mitt flätade skärp jag har hemma i Sthlm. 

Jag gick faktiskt in på en skoaffär medan mamma och Petra var iväg på Clas Ohlsson, och vet ni vad.. Jag hittade flera par skor som bara skrek efter mig!!! Men ändå höll jag i pengarna!!! 




(Vänta bara tills jag får lön.....)   ;)
0 Kommentarer till "Shopping i stan"

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!