Inför midsommar

Idag ska ni få se nått riktigt snyggt men först ska jag berätta om dagen dåda!
Jag väntade på att Tilda skulle vakna klart och jag vet inte allt hon gjorde och sedan åkte jag och mötte henne i centrum för att åka hem till henne och hämtat ÖB kvittot. Vi skulle då åka till ÖB och byta tältet till det större. Väl framme så går tilda fram till kassan och säger att vi vill lämna tillbaka det tält vi hade med oss och hon i kassan ropade efter ngn. Jag och tilda sätter oss och pratar en stund när en kille till slut kommer och säger; "har ni inte varit och campat än tjejer??". Då är det killen som vi frågade massa förra gången vi var där, alltså i onsdags var det va? haha! Men vi berättade att vi inte hade de men att två till skulle med nu och då fattade han direkt att vi ville ha 4mans tältet istället och vi fick återigen gå in på lagret och hämta! När vi skulle gå så sa han; "Se till att inte bli 6st nu då!" haha! ;p
sen drog vi oss hemåt med ett stopp i Johnnys nya lägenhet. Då fick jag även en överraskning som Johnny skaffat mig. En bil-mobilladdare inför min resa eftersom jag ALLTID säger att jag har dligt batteri i min telefon! haha! Men det ska jag förhoppningsvis lyckas slippa nu! ;p Sen åkte vi hem för att börja med att sätta upp tältet och vilket resultat! Skitmysigt och stort och ja, vi tror verkligen att det kommer bli bra! Vi hoppas verkligen att det inte regnar på midsommar för det blir bara så jävla fuktigt då.. 




Sen så var det dags för det viktigaste - Städa bilen inuti. Och vilken skillnad asså! Den är dammsugen helt av Tilda, dammad av mig och skurad på golven i baksätet av båda oss då vi spillt massa coca cola där som stank! haha! Men nu är det slut med de! ;p Sen så satte vi även igång och skurade lite på utsidan, med diskborstar och fönsterputs som övergick till diskmedel.. HAHA! Fan va pappa och Johnny (som kom och hälsade på lite, trevligt!) tyckte att vi var riktigt dumma i huvudet, meeeen vi orkade inte på annat sätt helt enkelt! haha! Sen så testade vi att skriva på bilen inför torsdagen och förlåt norrköping men vi kom inte på nått bättre än det här;



Fast ja det kommer stå: "Kajjamobilen #2" på bakluckan och sedan kommer våra namn stå på våra fönster som man har bredvid sig så vi visar vem som sitter vart liksom! ;p Vi tyckte det var lite roligt!
Dessutom har pappa klistrat på Lazzat-märken och Tilda gamla cykelhjälms märken! SUPERLÄCKERT! ;p

Men nu är det dags att sova, jag ska nämligen dansa imorgon igen, eller ja dansa och träna. just som min träningsvärk börjar gå över! Fy fan! Men men.. God natt med er!
2 Kommentarer till "Inför midsommar"
Postat av: Anonym

såå dåliga, hade ni9 inte bättre fantasi än o tro att ni kan föra den riktiga kajjamobilens heder o rykte vidare lr? illa illa. ni kommer aldrig upp i samma standard (H)


Datum: 2008-06-16 / Klockan: 16:24:09
Postat av: Lillknoddan

Svar till anonym: Nej vi kommer nog aldrig upp i kajjamobilens standard men puttriga patte kanske kan visa en liten unst och därför vara #2!


Datum: 2008-06-16 / Klockan: 17:12:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!